banner_nakuseminar2Til sommeren ratifiserer forhåpentligvis Norge FN-konvensjonen om rettighetene til mennesker med nedsatt funksjonsevne. Dette er noe flere av oss har ventet lenge på. I denne anledning passer det vel fin fint at du nå har muligheten til å delta på internasjonale konferanser om menneskerettigheter for personer med utviklingshemning. Her i Norge.

Som en etterhvert erfaren blogger har jeg forstått at alle disse rosabloggerne tjener penger på produktplasseringer. De skriver om klær, stæsj og annet som de får fra produsentene. Det passer kanskje ikke helt for denne bloggen. Men. denne bloggposten kan kanskje sees på som en produktplassering (dog, uten at jeg får ekstra betalt for den). Du er herved advart.

I juni arrangerer nemlig jobben min, NAKU, sammen med både norske og internasjonale samarbeidspartnere to internasjonale konferanser. En i Oslo og en i Trondheim. Fremtredende forskere fra inn- og utland skal ha fokus på menneskerettigheter og utviklingshemning.

Flere hovedinnledere er på plass, og neste uke (15. februar) går fristen ut for forslag til papers til parallell-sesjonene. Kanskje du bør ta utfordringen? Hvor ofte får du anledning til å holde innledning på en internasjonal konferanse her i Norge? (er du vernepleier og FO medlem har jeg registrert at man kan søke om stipend for å holde presentasjon på internasjonal konferanse, frist 15. februar (andre organisasjoner som Fagforbundet har sikkert også lignende muligheter)).

Så dette er rett og slett en oppfordring. Benytt muligheten til å delta på konferansen(e). Dette tror jeg kan bli bra greier. Jada, jeg er ikke helt objektiv, men hvem er vel det… Meld deg på nå!

Sjekk program og mer info på NAKU sine nettsider!