Folkens. Dette er et forhåndsvarsel. Et forhåndsvarsel til dere som er interessert i vernepleierier. For. Nå er det på tide å feire vernepleieren. Hold av 5. – 6. desember 2012. Disse dagene skal FO feire vernepleierens 50 års dag.

Riktignok er vi kanskje litt seint ute. Den treårige utdanningen startet i aprildagene 1961 på Emma Hjort. Men. De formaliserte grunnreglene kom ikke før i 1963. Og. Norsk vernepleierforbund ble stiftet i 1962. Så. La oss bare slå fast at det er gode grunner for å feire.

Vernepleierkonferansen 2012
50 år – og litt klokere?

Fellesorganisasjonen (FO) ved seksjonsrådet for vernepleiere inviterer til feiring av vernepleierens 50 års jubileum.

 Hold av 5. – 6. desember 2012!
Følg med. Mer informasjon kommer.

 Møt 400 andre vernepleiere på Vernepleierkonferansen 2012

 – en konferanse for, av og med vernepleiere.
Vernepleieren – 50 år og fremtidsrettet!