Dette er en henvendelse til deg. Har du lyst å være gjesteblogger her på vernepleieren.com? Er du vernepleier, kollega med vernepleiere, tjenestebruker eller på annen måte er i kontakt med vernepleiere eller vernepleierfaglig arbeid? Kanskje du har noe å melde om «vernepleierier»?

Bloggosfæren er svær. Mange har sin egen blogg. Det er flotte greier. Men. Det er noen stemmer jeg savner. Jeg savner å høre hvordan det egentlig er å være vernepleier. I hverdagen. Mellom politiske idealer og utfordrende rammer. Vi hører ofte om det forferdelige systemet som svikter. Vi hører sjeldent fra de som utgjør systemet. Den enkelte ansatt. Hvordan har du det egentlig? Eller kanskje du bare har lyst å skrive en liten snutt om faget ditt og noe av det bra du driver med?

Jeg savner å høre hvordan det er å jobbe med vernepleiere? Er vi annerledes enn deg som er sykepleier eller du som er ufaglært? Og. Ikke minst. Hvordan er det egentlig å være tjenestebruker i møte med vernepleieren? Eller i familie med den som bruker våre tjenester? Jeg savner din stemme.

Jeg håper du tar utfordringen. Skriv litt som jeg kan legge ut på denne bloggen. Jeg kan ikke tilby mer en noen få hundre lesere. Men. Kanskje kan din stemme bidra til at folk tenker nye tanker. Det hadde vært flott. Jeg kommer selvsagt til å være kritisk til hva som skrives, men du kan godt være rivende ruskende uenig med meg. Det beste er om du står frem med fullt navn. Jeg er dog åpen for anonyme bidrag hvis det er det som skal til for at viktige poeng skal bli belyst. Det får eventuelt vi finne ut av sammen.

Så; tar du utfordringen min? (kontakt meg på cbe@online.no).

PS! Har prøvd meg før, les her.