Ja, jeg vet at det er en stund siden no. Av og til flyr tiden, og det er ikke alltid at bloggen blir prioritert. Lover å komme sterkere tilbake.

Men; jeg har kommet på et nytt ord. Vernepleiervennskap. Tror jeg liker det ordet godt. Vernepleiervennskap!

Har nemlig tilbragt helgen i Fredrikstad. Byen der jeg studerte vernepleie. I studietiden fikk jeg mange bekjentskaper, og noen venner. Tre av disse har jeg holdt kontakten med siden. Stort sett to ganger i året, og alltid rett før jul med pinnekjøttmiddag. Uansett hvor vi har befunnet oss i livet. En jobbersom los, en ble leder og en selger lekeapparater. Det er dette som er vernepleiervennskap.

Og hvis noen synes at dette var en underlig bloggpost, og lurer på vitsen så les dette:

  • Av og til bør man benytte muligheten til å hylle vennene sine. Dette er min måte å hylle vernepleiervennskapet mitt med Frode, Espen og Tor Arild.
  • Les det også som en oppfordring til dere som studerer vernepleie; ta vare på studievennene dine, benytt muligheten til å få vernepleiervenner for livet.

Nemlig!!!